Виждам рекет. Най-голямата политическа сила излъчва председател на НС, като бяха

...
Виждам рекет. Най-голямата политическа сила излъчва председател на НС, като бяха
Коментари Харесай

Журналист: Виждам пълна липсва на мъжество у Бойко Борисов

Виждам рекет. Най-голямата политическа мощ излъчва ръководител на НС, като бяха от Политическа партия - не виждах стремежи за ротация. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Емил Димитров - Ревизоро. 

Виждам цялостна липса на геройство у Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Ива Митева беше определена, когато ИНТ бяха втори, само че единствено Слави Трифонов е не запомнил това.  Огромното предпочитание на ГЕРБ е да не поемат отговорността, а да оцапат някой различен, съобщи журналистът Владимир Йончев. Той е на мнение, че ще се върви на избори октомври, дружно с локалните. 

В ефира се включи и доцент Наталия Киселова, която бе безапелационна, че би трябвало да се избере ръководител на Народно събрание, с цел да може да се пристъпи кък която и да е друга стъпка за действието на естествен парламент. 

Димитров е безапелационен, че има две съществени неща - измежду които е спазването на Коституцията, а някой умират да не я съблюдават. " Ако в този момент президентът дава мандати на кого връчва - първо на първата политически мощ, след това на втората. Второто нещо е, че тъй като няма нови правила - работят старите, та би трябвало да се избере ръководител на Народно събрание, с цел да може той да даде ход на всичко, което може да се случи ", изясни той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР